Zmeda v oddaji v živo, naša voditeljica se je celo zaletela v steno!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V jutranji oddaji televizijci poskrbeli za dozo smeha.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je šlo v oddaji Jutro na Planet TV narobe skoraj vse, kar lahko narobe gre. "Trikrat kiks v oddaji v živo. Danes je bilo poskrbljeno za Jutranjo dozo smeha. Najprej je naša maskerka med vremensko napovedjo po nesreči skočila v kader, kar je zmedlo našo vremenarko Ajdo, ki se je po napovedi zaletela v steno, kar je pahnilo v smeh našega Igorja, ki je Ajdo, ki ni vedela, kam točno se skriti, povabil v naš kuhinjski kotiček. Po Jutru se dan pozna in naš je bil fantastičen," so ob posnetku televizijskih nezgod zapisali na Facebooku. 

Gledalci pa se niso prav nič jezili, ravno nasprotno, jutranji ekipi so čestitali za spontatnost in prisrčnost: 

"Nič moteče. Lepo spontano, super ste."

"Prav prisrčno in povsem normalno."

"Živemu se vse zgodi, nič hudega, važno, da znamo obrniti na smeh! Super ekipa ste."

"Zelo ste simpatični, spontani ... Kar tako naprej in nič ne moti, če ne gre kaj po načrtu. Še boljše je. Lep december vsem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:34 13. December 2023.

    Se že vidijo učinki novega direktorja Kurbanije !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.