Zločin s smrtonosnimi posledicami

Foto: Žurnal24 Režiser Jan Troell je zaradi kontroverznega filma, posnetega po resničnem dogodk
V Kinodvoru si lahko ogledate filme po literarnih predlogah gostov festivala Literature sveta - Fabula 2011 (4. 4. - 22. 4. 2011). Nocoj ob 19. uri bo na sporedu Il Capitano.
Oglej si celoten članek

Film je posnet po resničnih dogodkih. Švedska, leto 1988. Nekega toplega, poletnega večera mlad finski par v majhni vasici na severu Švedske ukrade kolo. A čeprav gre za preprost, skoraj vsakdanji zločin, ima kraja smrtonosne posledice: umor mlade družine. Film portretira odnos med dominantnim Jarijem (Antti Reini), Il Capitanom, in njegovim dekletom Minno (Maria Haiskanen), ki prerašča v vse večjo medsebojno odvisnost.

Cena vstopnice za ogled filma je 3,80 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.