Življenje na tehtnici: Ta kandidatka je na prvem tehtanju vse šokirala

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Za tekmovalci šova Življenje na tehtnici je prvo tehtanje. Nekateri so lahko s svojim rezultatom zelo zadovoljni, drugi pa manj ...
Oglej si celoten članek

Za kandidati šova Življenje na tehtnici je prvi teden "mučenja". Navaditi so se morali na nov način prehranjevanja in intenzivne treninge, ki jih vodita Nives Orešnik (ekipa rdečih) in Andrej Milutinović (ekipa modrih).

Sedaj je napočil čas, da stopijo na tehtnico. Trenerja sta lahko s svojimi varovanci zelo zadovoljna, na koncu pa je v zrak skakala Nives, saj so rdeči ta teden zmagali. Skupaj so namreč izgubili 38,1 kilograma ali 3,91 odstotka telesne teže, modri "le" 3,5 odstotka. Treba pa je priznati, da so bili modri ta teden v slabšem položaju, saj je Matej zbolel in ni mogel trenirati. Njegovo stanje se je tako poslabšalo, da je po tehtanju šov zapustil.

Foto: Planet TV življenje na tehtnici, Matej, Blanka

Za največje presenečenje pa je poskrbela Blanka iz modre ekipe, ki je izgubila največ teže. Temnolaska je shujšala za 6,7 kilograma, kar pomeni, da je izgubila 6,14 odstotka telesne teže. Najslabše sta se ta teden odrezala bolni Matej in Ina

Modri so imeli srečo, saj ta teden nikogar niso vrgli iz šova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.