Zibala bosta dva igralca

Foto: Žurnal24 Owen se je na vlogo očeta skrbno pripravljal. (Foto: EPA)
Letošnje leto se je za zvezdnike začelo obetavno. Zibala bosta namreč igralca Owen Wilson in Marion Cotillard.
Oglej si celoten članek

Zasebno življenje Owena Wilsona se očitno obrača na bolje. 42-letni igralec namreč s svojo izbranko Jade Duell, s katero sta skupaj več kot eno leto, pričakuje otroka. To je za revijo People potrdil tudi igralčev predstavnik za stike z javnostjo, ki je dejal, da je igralec presrečen, da bo postal oče.

Neimenovani vir je za revijo razkril, da se Wilson in Jade trenutno nahajata na Havajih, kjer naj bi slednja "vsak trenutek rodila“, igralčev predstavnik pa o predvidenem datumu poroda ni hotel dajati nobenih izjav. Menda igralec navdušeno bere knjige o vzgoji otrok in svojim prijateljem ter znancem, ki že imajo otroke, postavlja veliko vprašanj. "Vloga očeta ga je popolnoma prevzela," je dejal eden od Wilsonovih prijateljev.

Foto: Žurnal24 Marion Cotillard in Guillame Canet

 

Prvi otrok tudi za Marion
Letos pa bo zibala tudi francoska igralka Marion Cotillard, ki svojega prvega otroka pričakuje s francoskim igralcem in režiserjem Guillaumejem Canetom. 35-letna Marion in dve leti starejši Canet sta se spoznala leta 2003 med snemanjem filma Love Me If You Dare, par pa sta postala štiri leta pozneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.