Ženo varal s Carlo Bruni

Foto: Žurnal24
Nekdanja žena Micka Jaggerja je v svoji avtobiografiji razkrila, da jo je pevec varal s prvo damo Francije, Carlo Bruni.
Oglej si celoten članek

Jerry Hall je v svoji knjigi Moje življenje v slikah razkrila marsikatero skrivnost iz zakonskega življenja s kontroverznim rockerjem Mickom Jaggerjem. Nekdanja manekenka je priznala, da je Jaggerja odvadila od drog, toda ni ji uspelo preprečiti njegovih številnih skokov čez plot.

Jerry je priznala, da jo je Mick pred poroko varal s Carlo Bruni, za druge njegove afere pa je izvedela zadnja, in sicer iz časopisov. "Ko ni bil na turneji, je imel preveč časa, zato je začel hoditi ven brez mene. Izgovarjal se je, da ima sestanke, nato me je klical, da so se zavlekli," je povedala Jerry.

Kljub številnim aferam je Jerry Micku rodila štiri otroke, leta 1990 pa sta se po 13 letih zveze poročila. Par se je ločil leta 1999, ko je Jerry izvedela, da je Mick naredil otroka brazilski manekenki Luciani Morad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.