Zelenjavna pita

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Pita, ki je ne boste tako hitro pozabili.
Oglej si celoten članek
Sestavine:
• masa za palačinke z manj sladkorja
• mešana zelenjava
• poper
• peteršilj
• nariban sir

Priprava:
Najprej pripravimo maso, ki naj bo podobna masi za palačinke in jo pustimo čakati pol ure. Medtem pripravimo svojo najljubšo zelenjavo, ki jo le rahlo prevremo v slanem kropu. To nato položimo v manjši namaščen pekač in prelijemo z maso, ki smo jo prej pripravili. Vse skupaj položimo v ogreto pečico in na 200-250 stopinj pečemo 30-40 minut.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.