Veste, kaj se je zgodilo z videom, ki je sprožil vojno med Zlatkom in Challetom?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pero Martić je razložil, kaj se je zgodilo.
Oglej si celoten članek

Youtuber Pero Martić je pred dobrim mesecem pri sebi gostil raperja Challeta Salleta, ki je v pogovoru izrekel nekaj pikrih na račun svojega glasbenega kolega Zlatka. Označil ga je kot zahrbtnega in dvoličnega človeka. “V zadnjem letu imajo njegove pesmi od tri do pet tisoč ogledov. Nobeden več ga ne posluša, ni relevanten. Realno gledano, na tej slovenski sceni ni niti enega glasbenika, ki bi mi bil enakovreden po številu ogledov in po uspehih, ki sem jih dosegel,” se je pohvalil Challe. Njegove besede so pretekli mesec na uho prišle Zlatku, ki je dal Challetu 24 ur časa, da se opraviči. Če tega ne bo storil, bo objavil pesem, ki mu bo škodila. In to se je zgodilo. Več o tem TUKAJ.

Video, ki je Zlatka ujezil, je Martić medtem skrajšal. Iz njega je izrezal Challetove kritike, kar je dvignilo veliko prahu. Martić je na svojem kanalu razložil, da bi to storil vsak, ki je "človek", saj ga je sogovornik za to prosil. V pogovoru z Žurnalom je Martić poudaril, da se v spor noče vmešavati in da na to temo ne želi več dajati izjav. 

V molk se je ovila tudi Yvonne Srdoč, Challetova izbranka in mama njegovega sina. Je pa pred nekaj dnevi naredila izjemo in se s to gesto oglasila na družbenih omrežjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:36 5. Julij 2024.

    Na vem zakaj je toliko pisanja o teh dveh čifurjih. To nikogar ne briga..

  • 09:24 5. Julij 2024.

    NEEEE in me ne zanima,tako kot 99% Slovenije!!!

  • 08:55 5. Julij 2024.

    A se je ćordić že opravićil Kreku iz NIJZ za psihično ustrahovanje? Ni. A je snemalcu Nove24TV že povrnil stroške …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.