Zdravljenje ju je zbližalo

Foto: Žurnal24 Prestala sta težko preizkušnjo in sta še vedno skupaj. (Foto: Reuters)
Keith Urban je v šovu Oprah Winfrey odprl nekatere stare rane in spregovoril o svoji rehabilitaciji pred štirimi leti ter podpori in ljubezni žene Nicole Kidman.
Oglej si celoten članek

Country pevec Keith Urban je bil z igralko Nicole Kidman poročen le štiri mesece, ko se je oktobra 2006 prijavil na zdravljenje odvisnosti od drog in alkohola. Urban, ki je bil odvisen od kokaina in drugih substanc, je razkril, da gredo zasluge, da se je spravil na pravo pot, ljubezni in posredovanju Nicole ter nekaterih bližnjih prijateljev, ki so mu pomagali.

Zanj je bilo tisto že tretje zdravljenje v osmih letih. "Moral sem se odločiti, katero pot bom ubral, enkrat za vselej. Že prej sem bil na tem razpotju in vedno sem se odločil za napačno pot," je povedal. Priznal je tudi, da se je bal, da bo trimesečno zdravljenje preveč za njun zakon. Vendar je bil to preobrat, ki ju je le še bolj povezal.

Urban in Kidmanova imata hčerko Sunday Rose in živijo v Nashvillu, zunaj Hollywooda. Kidmanova je Oprah povedala, da imajo "raje bolj mirno, zasebno življenje".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.