Zbudite se ob Kate in Williamu

Foto: Žurnal24 Kate in William sta na voljo v rožnati in sivi barvi. (Foto: homeshoppingspy)
Ob prihajajoči kraljevi poroki princa Williama in Kate Middleton so začeli prodajati tudi garderobne omare z njunima podobama.
Oglej si celoten članek

Nova pogruntavščina v množici predmetov, ki jih prodajajo v čast zaročencema princu Williamu in Kate Middleton, velja za najbolj bizaren poročni spominek.

Garderobna omara ima premična vrata, ki ju krasita Kate in William, ki si bosta večno zvestobo obljubila 29. aprila. Omara stane nekaj več kot 500 funtov (560 evrov).

Na spletni strani Spaceslide.co.uk so se celo odločili, da bodo eno omaro poklonili tistemu gorečemu zbiratelju, ki ima največjo kolekcijo spominkov za prihajajočo kraljevo poroko. Izbrali ga bodo po poroki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.