Zavarovane pasje tačke

Foto: Žurnal24 Pasje življenje bo s čevlji veliko lažje.
Nemška policija je poskrbela za svoje pse, ki ponavadi naokoli tekajo brez obuval. Na nevarnih nalogah bodo sedaj obuti v posebne čevlje.
Oglej si celoten članek

Razbito steklo in nevarne injekcijske igle predstavljajo veliko nevarnost za pse, česar se zavedajo tudi nemški policisti. Policisti iz Düsseldorfa so v ta namen opravili teste različnih pasjih obuval, ki jih že uporabljajo v ZDA.

Odločili so se, da bodo svoje pse obuli v svetlo modre čevlje z zapenjanjem na ježka. Na voljo so v velikostih od XS do XXL, komplet štirih pa stane približno 60 evrov. Dvajset policijskih psov iz Düsseldorfa je potrebovalo nekaj časa, da so se privadili na čevlje z ojačanimi podplati, so še sporočili policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.