Zato naša voditeljica več let ni videla svoje sestre

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Priljubljena voditeljica se letošnjega božiča še posebej veseli.
Oglej si celoten članek

Lea Mederal Gams, ki na TV3 vodi oddajo Potep z Leo, se strašansko veseli božičnih praznikov. Pa ne samo zaradi daril in dobre hrane, ampak predvsem zato, ker bo po treh letih spet skupaj s svojo sestro.

Magazin Tako je danes s sinom našega voditelja, za katerim je že šest operacij na srcu Magazin Rajsko! To je novi dom naše voditeljice razburil celo državo Sloviti voditelj: "Sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah"

"Moja sestra Katja, ki živi v ZDA, se po treh letih vrača v Slovenijo. Po treh letih se bova tako spet videli za božič. Toliko časa sva bili ločeni, ker sem jaz zanosila in nisem smela leteti v Ameriko, saj dolgi leti za nosečnice niso priporočljivi. Ona pa ni imela prostih dni, saj je tam doštudirala dentalno medicino. Nato je prišlo še do zaprtja meja zaradi korone, potem je še ona zanosila in ni smela na letalo, skratka končno bom za praznike prvič videla svojega nečaka, Katja pa mojega otroka. Res se veselim!!!!!" je za naš medij povedala Lea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:59 24. December 2022.

    Joj joj ni mogla na letalo.... bolan članek kot vsi v Magazinu....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.