Zato nam je Dalibor poslal posnetke seksa v javnosti

Foto: Žurnal24 dalibor Foto: Žurnal24 dalibor
Dalibor Brajdič bivšega fanta ne more pozabiti.
Oglej si celoten članek

Dalibor Brajdič nam je pred nekaj tedni razkril, da ljubi moške, že naslednji dan pa nas je poklical in svojo izjavo preklical, češ da ima dekle.

Sedaj pa nam je poslal zelo eksplicitne fotografije, na katerih s fantom seksa na javnem mestu. "Poslal sem vam jih, ker je moj fant govoril, da ni gej in da sem se vse zlagal. Zaukazal mi je, da moram trditi, da imam punco, kar sem tudi storil. Nato pa me je začel spet vleči za nos, da bova skupaj, a se njegova mama s tem ne strinja,“ je svojo odločitev, da te fotografije posreduje javnosti, razložil Dalibor, ki je zaradi te nesrečne ljubezni izgubil že več kot 10 kilogramov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:16 26. September 2016.

    wtf,homiči,koga pa to zanima prosim vas usmiljenje

  • 13:58 26. September 2016.

    Preveč...

  • 13:40 26. September 2016.

    Njegov IQ dobiš tako, da številko noge pomnožiš z dva in odšteješ 20....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.