Zato Gregor Trebušak ni več urednik oddaje Svet na Kanalu A

Foto: Kanal A
Foto: Kanal A
Urednica oddaje Svet na Kanalu A je sedaj Kristina Hacin.
Oglej si celoten članek

Gregor Trebušak ni več urednik informativne oddaje Svet na Kanalu A, ostaja pa njen voditelj.

Mesto urednika je sicer prevzel leta 2010, potem ko so odpustili Bojana Travna. "Že nekaj časa je bilo jasno, da je hkratno opravljanje funkcije urednika in voditelja oddaje na dolgi rok nevzdržno, saj je to pomenilo celodnevne delavnike od ponedeljka do petka in pogosto tudi čez vikend. Odslej se bom lahko polno osredotočil na svojo voditeljsko funkcijo. To je dobro za Svet, za njegove zveste gledalce, pa tudi zame, kot voditelja in osebno,“ je za naš medij povedal Trebušak, ki bo poleg voditeljske vloge opravljal tudi delo dnevnega urednika.

Urednica oddaje je sedaj Kristina Hacin, dolgoletna novinarka v oddaji Svet, ki je zadnje mesece opravljala tudi nalogo namestnice urednika oddaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.