Zato Dončićev oče še ni bil na sinovi tekmi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Saša Dončić o sinovih prvih uspehih v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Saša Dončić, oče našega košarkaškega asa Luke Dončića, nam je zaupal, da spremlja vse sinove tekme njegove prve sezone v ligi NBA. "Spremljam Lukove tekme. Vse, kar se mu dogaja, je super. Odlično se je prilagodil in mislim, da bo vedno boljši. V tem trenutku je v daleč najboljši ekipi zanj," je zaupal Saša, ki pravi, da si sinove NBA tekme še ni ogledal v živo: "Če bo čas, bom seveda šel. Vesel sem za Luka, a imam svoje življenje in obveznosti. V tem trenutku mi čas tega ne dopušča."

Napoved To je o Dončiću dejal največji tekmec

Sicer pa Dončić osebnih zadev ni želel komentirati. Tako je na vprašanje, ali sta s sinom na vezi in kako gleda na podporo Lukove mame, če se mu morda zdi pretirana, odgovoril: "Ne vem, kakšne informacije imate glede najine komunikacije z Luko. Osebnih zadev ne komentiram. Seveda pa Luka ima podporo družine in prijateljev."

Dragić odličen! Vroči Dallas z Dončićem ponižal Utah, spet stari dobri Dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:05 30. November 2018.

    Dončič ga je biksal z drugo,zdaj mu je žal.Lukova mama pa uživa na polno.

  • 09:38 17. November 2018.

    Luka, pridi nazaj v Evropo

  • 09:20 17. November 2018.

    Tastar je tepihar.....bifsa ga ima v kot stisjenga.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.