Zasuli so ga z brezplačnimi kondomi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zacov spodrsljaj na rdeči preprogi je povzročil, da je igralec postal ambasador kondomov številka ena.
Oglej si celoten članek

Zacu Efronu nikoli več ne bo treba kupovati kondomov. S svojim spodrsljajem na rdeči preprogi, ko so mu iz žepa padli kondomi, je postal pravi magnet za različne proizvajalce kondomov. "Ta neroden trenutek se je spreobrnil v dobro reklamo za varen seks, zato se za sodelovanje z Zacom borijo številna podjetja. Nikoli več mu ne bo treba kupovati kondomov," je povedal vir blizu igralca.

Zac pravi, da ga sicer veseli, da je svoje oboževalce spodbudil k varni spolnosti, vendar bo v prihodnje bolj pazil, da do tovrstnih scen ne bo več prihajalo. "Pred odhodom na rdečo preprogo nisem nikoli preverjal žepov, zdaj bo to postala rutina," pravi Efron.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.