Zaščitene z anioni

Foto: Žurnal24 "Paketu vložkov je priložen tester za merjenje pH vaginalne sluznice," je pove
Anionski higienski vložki, ki uničujejo bakterije.
Oglej si celoten članek

"Anionski higienski vložki imajo vstavljen anionski trak, ki se aktivira v dotiku z vlago in toploto. Vsebuje visoko koncentracijo negativnih ionov, ki na naraven način uničujejo bakterije in glivice ter tako vplivajo na vaginalno zaščito," pravi Nada Krivokapić Črešnik, lastnica trgovine Red Shop. "Za prodajo lady anion sem se odločila, ker ima precej žensk težave z vnetji in posledično rodili, z uhajanjem urina ali srbečico, seveda pa so vložki namenjeni vsem ženskam, ki jim je pomembno zdravje in se rade počutijo udobno," razlaga Krivokapić Črešnikova. Vložki so na voljo v trgovini, na spletni strani Redshop.si, najdete pa jih še na Naravni.si in Ionizirana-voda.net.

Podpora ginekologov
"Po lastnih izkušnjah in izkušnjah pacientk anionski vložki dihajo, ne dražijo kože in sluznice, so zelo vpojni in preprečujejo neprijetne vonjave," pa je novost komentirala specialistka ginekologije Irena Begić.

Biti mora med 3,8 in 4,5
Če je pH-vrednost v ženski nožnici med 3,8 in 4,5, to pomeni, da notranji zaščitni sistem nožnice deluje pravilno, če pa se vrednost povzpne na 4,5, to lahko vodi v ginekološke težave. Tester kupite v lekarni; uporabite ga, če sumite na porušenje ravnovesja v nožnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.