Zaradi slave ob dolgoletnega fanta

Foto: Žurnal24 Le kaj bi bilo, če bi bila Leona in Lou poročena? (Foto: Flynet/JLP)
Leona Lewis je okusila posledice, ki jih prinaša slava. Zaradi prenatrpanega urnika se je razšla z dolgoletnim fantom.
Oglej si celoten članek

Potovanja, pomanjkanje prostega časa in pritisk ob pripravah na turnejo po Veliki Britaniji so razlogi, da sta Leona Lewis in njen dolgoletni fant odšla vsak svojo pot.

Lou Al-Chamaa naj bi se naveličal Leoninih neprestanih potovanj po svetu, poleg tega pa je redkokdaj prišel na njen koncert, kar je zvezdnico prizadelo.

Predstavnik 25-letne pevke govoric ni želel komentirati, a je bližnji prijatelj potrdil, da je njuna ljubezen zbledela. "Očitno dolgoletno razmerje stvari zaplete še bolj in jih zelo oteži. Zato sta se odločila, da se tu njuna skupna pot konča," je povedal in dodal, da je bilo za oba to težko obdobje. Leona namreč veliko časa preživi v Združenih državah, medtem ko je Lou v Londonu.

Kot je še povedal vir, je Leona povsem uničena, saj je v enem izmed intervjujev nekoč razkrila, da je Lou pravi zanjo. "Nekega dne se bova poročila, v to sem prepričana. A do tja je še dolga pot. Sva še zelo mlada," je dejala lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.