Zaradi Shiloh sta si v laseh

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jane Pitt, mamo Brada Pitta, moti, da se Shiloh obnaša kot deček.
Oglej si celoten članek

Angeline Jolie in Brada Pitta ne moti, da se njuna šestletna hčerka Shiloh raje kot s punčkami igra z avtomobilčki. Podpirata tudi njen deški stil oblačenja in željo po fantovski pričeski. Konservativna babica Pitt pa bi iz Shiloh rada naredila tipično deklico, zato je pod streho izbruhnil prepir. Še zlasti naj bi počilo med Jane in Angie. "Znano je, da se Shiloh rada oblači kot deček. Jane pa ji ves čas kupuje vilinske kostume in obleke, kar je v Angelininih očeh znak nespoštovanja," je izdal neimenovani vir.

Ženski sta si sicer že nekaj časa v laseh. Jane se je namreč javno izrekla proti homoseksualnim porokam in s tem svojo bodočo snaho močno ujezila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.