Zaradi porniča me je naskočila

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vroča noč mi ni dala spati, Ana poleg mene pa je že sladko sanjala. Tako se mi je vsaj zdelo, ko sem nekajkrat pogledal proti njej. S svojo dolgo nogo je objela odejo in jo stlačila med noge, ter svojo seksi zadnjico naperila proti meni. Oblečena le v spodnjice in majico je v meni takoj prebudila poželenje.
Oglej si celoten članek

Bil sem razočaran, ker je že spala, zato sem preklapljal s programa na program, a se žal tudi tam ni dalo najti kaj dovolj zanimivega. Vedel sem, da bo pred menoj dolga noč. Kadar ne morem spati, to ponavadi traja skoraj do jutra. Bil sem vesel dejstva, da sem pozabil na program, ki je bil shranjen daleč preko stotice, kamor sem tokrat prilezel klik po klik. Dolgolasa blondinka je lizala sočno muco rdečelaske, ki je ječala kot se spodobi in se odbijala od postelje s svojo lepo zaobljeno ritko. Kamera se je nato nekoliko odmaknila od rdečelaskinega mednožja in pokazala, zakaj se je blondinka tako surovo zabijala v njeno muco s svojim jezikom. Od zadaj jo je pohotno grabil ogromen mišičnjak in ji debelega, trdega tiča zabijal med ritnici. Vsake toliko jo je pošteno klofnil po njih, da so bile zdaj že živo rdeče, ona pa z obraza še vedno ni umaknila silnega zadovoljstva, ki je ob tem zaigrano nastalo.

Vedel sem, da kaj prida programov naprej ni več, zato sem ostal pri tem. Seveda sem glasnost prestavil na ničlo in si podložil blazino. Počasi je že nastajal problem, saj me je v spodnjicah pričelo tiščati, mi nabrekati in me pošteno dražiti. Najraje bi Ano prijel za ramena, jo stresel in se potem delal, da nič ne vem. Pa mi ni bilo treba. Nenadoma sem na svojem stegnu začutil njeno dlan. Sprva sem menil, da se je v spanju premaknila in se naslonila ob mene. Ne bi bilo prvič.
Ker pa se gibanje njene dlani proti mojemu mednožju ni ustavilo, sem pogledal k njej. Ležala je obrnjena k meni z na široko odprtimi očmi in se mi smehljala. Pogoltnil sem cmok in bilo mi je kar nekoliko nerodno, da me je zalotila ob gledanju porniča. "A kar brez mene?" je razočarano vprašala.

Potem se je dvignila v sedeči položaj, si nastavila vzglavnik za hrbet in dlan odložila na mojo nabreklino. Bil sem presrečen. Njeni prsti so spretno smuknili za spodnjice in kmalu sem lahko užival v njihovih dotikih, ko so se ovijali okoli njega in ga naredili še bolj čvrstega. Igralci na zaslonu so se zamenjali. Zdaj sta bila v prvem planu dva tipa in prikupna temnolaska, ki je klečala pred njima in nadvse zadovoljno hlastala po njunih tičih. Zaželel sem si podobne reči in Ana mi je prebrala misli. Legla mi je v naročje, mi slekla spodnjice in se z vročimi usti lotila občutljivega tiča. Še nekaj minut nazaj sem bil nesrečen in obupan, zdaj pa sem užival bolj kot kdajkoli. S prsti sem ji šel skozi skuštrane lase in njeno glavo nežno pritiskal navzdol. Bilo mi je lepo za znoret. Ko se je naslednjič dvignila k meni, sem se omamljen od užitka izgubil v njenih poljubih. Potem se je razkoračila preko mene in mi po dolgem sedla na korenjaka.

Nekaj časa se je samo drgnila ob korenino pod seboj, potem pa si je z roko segla med noge in s prsti spodnjice potegnila v stran. Takoj za tem sem lahko vrh tiča začutil žareti njeno princesko, ki se je pošteno navlažena pričela spuščati nanj. Kot bi mi centimeter po centimeter jemala življenje, so se mi zapirale oči in zapuščala me je zdrava pamet. Njena prelepa zadnjica se je v objemu mojih dlani nadvse zapeljivo zibala sem ter tja in mi polnila naročje, njene polne ustnice pa so sesale moj jezik in me spravljale v delirij. Prizor s televizije je šel v pozabo in naenkrat je zame obstajala le še ona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.