Zaradi napada morskega psa umrl zvezdnik filma Pirati s Karibov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tamayo Perry, igralec iz filma Pirati s Karibov, umrl, potem ko ga je napadel morski pes.
Oglej si celoten članek

Igralec Tamayo Perry, zvezdnik Piratov s Karibov, je umrl, potem ko ga je med deskanjem na Havajih napadel morski pes, poroča BBC. 49-letnega igralca so reševalci po napadu morskega psa z vodnim skuterjem odpeljali na obalo, a mu niso mogli več pomagati. V nedeljo popoldne so ga razglasili za mrtvega.

Foto: Profimedia Tamayo Perry

Perry je bil po poklicu reševalec, bil je odličen deskar na valovih, ukvarjal pa se je tudi z igro. Zaigral je v četrtem delu filma Pirati s Karibov ter v serijah Hawaii Five-0, Lost in filmih Blue Crush ter Charliejevi angelčki 2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:31 24. Junij 2024.

    R. I. P.

  • 16:14 24. Junij 2024.

    Ajej, pa je občutil stvarnost Karibov...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.