Zaradi filma končal svoj zakon

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevec R. Kelly je razkril, da je za konec njegovega zakona s plesalko Andreo kriv film Beležnica.
Oglej si celoten članek

R. Kelly je ločen že tri leta, a je šele zdaj razkril, kaj je bilo krivo za razpad 12-letnega zakona z ženo Andreo Kelly. Po njegovih lastnih besedah, ki jih je zapisal v knjigi Soulacoaster, je temu botroval romantični film Beležnica. Po ogledu je namreč ugotovil, da se njegov zakon ne more primerjati z razmerjem, ki ga imata v filmu Ryan Gosling in Rachel McAdams.

"Ko sem pogledal film, se nisem mogel premikati, planil sem v jok. Beležnica je prelep film, jokal sem zato, ker sta junaka umrla skupaj, z roko v roki," je razložil glasbenik in dodal: "Jokal pa sem tudi zato, ker sem se ob tem spomnil, da je moj zakon mrtev in nič več ga ne bi moglo obuditi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.