Zaradi čudnih komentarjev se je Špela Grošelj morala odzvati na govorice

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
To pravi naša priljubljena pevka.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da je Špelca Pavlin (nekoč Kleinlercher), ki je zaslovela s skupino Atomik Harmonik, noseča.
Del skupine je bila nekoč tudi Špela Grošelj, zato je prišlo do zmešnjave, saj mnogi niso prebrali vesti, ampak le naslove, v katerih pa ni bilo jasno napisano, katera Špela je noseča.

Grošljeva je zato začela dobivati čestitke, po nastopu pa tudi nasvete, da ji ne bi bilo treba tako divje skakati, in vprašanja, ali se počuti dobro in zakaj še vedno nosi petke. Sprva ni vedela, za kaj gre, nato pa je opazila poročanja o prijateljičini nosečnosti. "Dragi moji, to nisem jaz. Ne, to je ta druga Špela. Ona je noseča, ne jaz. Hvala za čestitke, ampak te čestitke so namenjeni njej. Res je, da rada jem, in res je, da se komu zdi, da jem za dva, ampak ne, nisva še tam, ne delava na otroku,“ je sporočila pevka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:55 26. Julij 2019.

    Če bi sklepali po ješčosti,bi človek mislil,da ta,ki pravi,da je za dva,nosi trojčke ali četverčke.....

  • 14:55 25. Julij 2019.

    Seveda, zdaj so pa krivi nepozorni bralci. Kakšen članek ste pa vi objavili o tej novici? Naslov je bil "Znana …

  • 13:44 25. Julij 2019.

    to ste krivi pa dibili novinarji in vasi dibilno senzaciolisticni naslovi ...... no sej vsebina je pa za bruhat ..... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.