Žalostna resnica: Matthew Perry je bil pred smrtjo "jezen in zloben"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sedaj je znano, zakaj.
Oglej si celoten članek

Igralec Matthew Perry je umrl zaradi prevelikega odmerka ketamina, piše v obdukcijskem poročilu, ki ga je objavil mrliški oglednik v Los Angelesu. Obdukcija je pokazala še utopitev, koronarno arterijsko bolezen in buprenorfin (opioid, ki se uporablja za zdravljenje motenj uživanja opioidov, akutne bolečine in kronične bolečine) kot prispevajoče dejavnike, ki niso povezani z neposrednim vzrokom smrti. Po pisanju Page Six so v njegovem telesu našli tudi sledi zdravila za diabetike Tammoxifen, s katerim je Perry poskušal shujšati, in nikotinskih lizik. Kot je povedala njegova asistentka, se je Perry poskušal rešiti odvisnosti od cigaret. Na dan naj bi pokadil dve škatli.

Perryju je zdravnik zaradi depresije predpisal infuzije ketamina, a te za zvezdnika niso bile usodne, saj je zadnjo dobil teden in pol pred smrtjo, učinek zdravila pa traja 3 do 4 ure. "Verjetno je šlo za rekreativno uporabo ketamina. Vprašljivo bi bilo, če bi nekomu, ki uporablja tudi buprenorfin, dali tudi ketamin – pravi recept za katastrofo," je za Page Six obdukcijsko poročilo pokomentiral zdravnik Bankole Johnson.

Medtem ko Jennifer Aniston pravi, da je bil Perry tik pred smrtjo srečen, je neka druga prijateljica oblastem povedala drugačno zgodbo. Po njenih besedah, ki so omenjene v obdukcijskem poročilu, je bil v zadnjih tednih "jezen in zloben", ker si je injiciral testosteron. 

Perry je umrl 28. oktobra.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:02 18. December 2023.

    Dejte ga že pustit v miru, človk je umru.

  • 08:50 18. December 2023.

    A vam kdo plačuje za tale jajca???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.