Zaljubljenost, a različni pogledi na prihodnost

Foto: Žurnal24 Ayda Fields je ukrotila večnega zapeljivca Robbija Williamsa. Ali bo zveza obsta
Romanca Robbija Williamsa z osupljivo lepo igralko Aydo Fields preživlja težke čase.
Oglej si celoten članek

Prijatelji razvpitega pevca so v momentu, ko je američanka Ayda ukrotila serijskega zapeljivca, napovedali, da je ona tista, edina prava. Igralka želi zaradi napredujoče kariere ostati blizu Hollywooda, medtem ko je pevec že pošteno naveličan Los Angelesa in vseh dolgih turnej.

Le kdo se ji ne bi pustil ukrotiti?. © AFP

 
Nesoglasja in različni pogledi na prihodnost so zelo užalostili Robbija, 33, ki je očitno rahlo pridobil na telesni teži, saj je bil par pred kratkim opažen na Beverly Hillsu. Nekho od očividcev navaja: " Ko sta pričela pogovor o prihodnosti je postalo jasno, da si želita različne stvari".

Robbijevo življenje na turneji zna biti zelo divje. Po pričevanjih bližnjih se počuti zelo navdihnjenega, vendar svojega novega albuma očitno ne želi snemati v LA-ju. Alydi gre kariera trenutno dobro in si zato ne more privoščiti odhoda iz Los Angelesa.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.