Zala Djuric idejo za novi izziv dobila od fanta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mlada igralka in umetnica Zala Djuric je spet presenetila.
Oglej si celoten članek

Zala Djuric, ki je pred slabimi štirimi leti izdala pesniško zbirko Zbrka, se je spet lotila pisanja – tokrat je napisala pravljico za otroke z naslovom Samorog Samo, ki jo je že izdala založba Primus. 

"Idejo, da napišem pravljico za otroke, mi je dal fant, rekoč, da sem po duši radostna in otročja in bi se zato otrokom lahko lepo približala. Na pobudo sem se odzvala in takoj naslednje jutro mi je skozi glavo šinila slika samoroga Sama. Hitro sem šla za računalnik in se vrgla v pisanje. Pravljica o Samu je bila nekaj dni za tem že končana, seveda pa sem jo nato se nekaj tednov prebirala in popravljala,“ je za Žurnal24 povedala Zala in še razkrila nauk pravljice. "Nauk pravljice je, da če sam sebe sprejmeš, te sprejme tudi družba, ki ti je namenjena. Kar narediš iz ljubezni, narediš prav. Tako slikice kot tudi zgodba so bile ustvarjene iz same ljubezni,“ pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:38 30. April 2020.

    a je tole spet plačan prispevek iz strani familije djurič

  • 07:49 30. April 2020.

    Grdoba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.