Zakulisne zahteve Duran Duranov

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Duran Duran, ena najbolj ikonskih skupin na svetu, bo 14. julija nastopila v Križankah, organizatorjem pa so že poslali tudi svoje zakulisne želje.
Oglej si celoten članek

John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon se bodo v sklopu svoje turneje All You Need Is Now 14. julija prvič predstavili v Sloveniji, pred njihovim nastopom v ljubljanskih Križankah pa je menedžment Duran Duranov že poslal zahtevek za njihove zakulisne želje, med katerimi je najbolj zanimiv spisek za catering. Zasedba gre namreč očitno po stopinjah največjih glasbenih ikon na svetu, kot je na primer Metallica, katere člani zadnja leta ne živijo več tipično rokersko, v smislu "sex, drugs and rock 'n roll", ampak je nova doba očitno prinesla nove, veliko bolj ozaveščene navade. Duran Duran tako v svojem zakulisju zahtevajo veliko zdrave hrane, saj skrbijo za uravnotežene obroke. Na seznamu je zato veliko sadja, zelenjave, zdravih napitkov in brezglutenskih jedi. Skupina pa si zasluži tudi vse pohvale za ekološko ozaveščenost, saj so organizatorja koncerta prosili, da v zaodrje namesti koše za ločevanje odpadkov.

Zasedba obljublja v Ljubljani pravi šov, ki bo prežet z nostalgijo 80. let, hkrati pa bo zadovoljil tudi najbolj sodobno pop uho. Predstavili bodo skladbe s svoje zadnje in odlično sprejete plošče All you need is now, ne bodo pa pozabili niti na svoje največje hite, kot so Girls On Film, Rio, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone, Wild Boys, A View to a Kill, Ordinary World in druge.

Kot predskupina pa bodo občinstvo najprej ogreli LeeLooJamais, ki si nastop na istem odru s tako velikim imenom svetovne glasbe štejejo v veliko čast in obljubljajo, da bodo pripravili energičen pop uvod za Duran Duran, sestavljen tako iz svežih skladb kot starejših uspešnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.