Zakaj niso zamenjali Čakarmiša?

Foto: ProPlus
Foto: ProPlus
Na predstavitvi nove kuharske oddaje Ana kuha, ki bo na Pop TV na sporedu ob nedeljah ob 18.20, smo Branka Čakarmiša vprašali, zakaj je edini, ki ga v oddaji Slovenija ima talent niso zamenjali.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, bosta letošnjo sezono resničnostnega šova Slovenija ima talent vodila Jože Robežnik in Matej Puc. Na Pop TV pa niso zamenjali le voditeljev, ampak tudi žirijo. Tako ne bomo več gledali Braneta Kastelica in Lucienne Lončina, ampak Ano Klašnjo in Damjana Damjanoviča. Edina stalnica je torej Branko Čakarmiš.

Na vprašanje, zakaj ga niso zamenjali, nam je Čakarmiš, sicer programski direktor Pro Plusa, odgovoril: "Hotel sem se zamenjati, a me šef ni pustil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    15:19 4. Februar 2013.

    Ravno obratno, od strokovnosti ne duha ne sluha. Imel je pač dodeljeno vlogo "strogega" člana z nesramnim jezikom in to …

  • 14:16 4. Februar 2013.

    Pa ne da si podedoval fejk hublota tudi ti?

  • 14:10 4. Februar 2013.

    Čakarmiš je bil edini od trojke, ki se je res do potankosti spoznal in tudi realno ocenjeval "talente". druga dva …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.