"Zakaj je morala mami umreti?“

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Čeprav se Dannielynn svoje mamice, Anne Nicole Smith, ne spominja, jo zanima, kaj se je z njo zgodilo.
Oglej si celoten članek

Larry Birkhead je v oddaji Good Morning America povedal, da ga je njegova petletna hčerka vprašala, zakaj je morala njena mamica, manekenka Anna Nicole Smith, umreti. "Razložil sem ji, da so tudi zdravniki včasih nemočni in da jo bo, če bo pridna, nekoč spet videla."

Na vprašanje novinarke, ali se boji, da bi Dannielynn nekoč izvedela več informacij o burni preteklosti svoje matere, je Birkhead odgovoril: "Upam, da bo razumela, da nihče ni popoln in da ljudje doživljamo vzpone in padce. Njena mati je bila prava borka. Nič ni imela, na koncu pa je živela svoje sanje."

Larry in Anna, ki je leta 2007 umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil, sta imela kratko razmerje. Ko je lepotica umrla, se je fotograf začel boriti za skrbništvo nad Dannielynn. Po testu DNK, ki je dokazal, da je on oče, ne pa njen Annin zadnji ljubimec, odvetnik Howard Stern, so mu jo na koncu tudi dodelili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.