Zadovoljil sem pohotno sodelavko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nenapovedano sem moral na službeno potovanje s še tremi sodelavci, in da bi bilo vse skupaj še huje, moral sem na letalo, kar mi nikakor ni dišalo.
Oglej si celoten članek

Ena izmed trojice sodelavcev je bila tudi lepa Tanja, s katero sva po službi pogosto odšla na pijačo in zdelo se mi je, da se bolje spoznavava. Na letalu je sedela poleg mene in obljubila, da me bo držala za roko, ko mi bo težko. Vse skupaj se ji je zdelo neverjetno smešno, meni pač ne.
Ko smo pristali, smo se takoj napotili v rezerviran hoteli in se spogledali, ko se je bilo potrebno odločiti, kdo bo s kom v sobi. Rezervirani sta bili dve dvoposteljni sobi. Tanja je sama predlagala, da bi bila z menoj, ker naju povezuje tudi delo in bi tako pred spanjem lahko še kaj opravila. Pa sva? Seveda sva. Le, da ne po službeni dolžnosti.

Že pri večerji je bilo videti, da jo ves čas vleče v sobo. Spomnil sem se najine zadnje pijače po službi in njenih nagajivih pogledov ter odkritih provokacij v smeri najinega naslednjega koraka. Znašla sva se v situaciji, ko sva naslednji korak enostavno morala narediti in nenadoma sva se znašla pred zadnjo stopničko. Z lahkoto sva jo preskočila. Stala sva sredi sobe, se zibala ob dobri glasbi s kozarčkom penine v rokah in se čedalje bolj stiskala skupaj. Bila je zelo seksi v tistem poslovnem kostimu rdeče barve. Krilo se ji je tako lepo napelo preko ritnic, da je bilo, kot bi jo gledal golo, ko se je sprehodila do hodnika, da bi sezula nerodne petke. Skorajda prilebdela je bosa nazaj in se mi z desnico obesila okoli vratu. Še malo sva se zavrtela, moja levica pa je počasi drsela navzdol proti njenima hlebčkoma. Počutil sem se kot veliki zmagovalec, saj mi je bila zares všeč. Ko me je poljubila na ustnice, pa sem končno prebil tisto zadnjo blokado in ji poljub vrnil. Najin večer se je zavlekel dolgo v noč. Vzela sva si čas, nikamor se nama ni mudilo. Prav počasi sva izgubljala oblačila kos za kosom, vmes zavrnila kolega, ki sta pri vratih spraševala, če greva v mesto in se zavalila na združeni postelji.

Za hip sem zastal nad njo in si jo dobro ogledal. Pred menoj je ležala prava seksi boginja v erotičnem spodnjem perilu. Nisem si mogel kaj, da je ne bi vprašal, ali vedno nosi podobne reči.
Nor sem na takšno perilo. Zardela je v lica in pokimala. "Čudovita si!" Zasul sem jo s poljubi, ona pa je svoje prste zakopala v moje lase in me privila k sebi. Povsem raven in napet trebuh ji je potegnilo navznoter, prsi pa so se ji pospešeno dvigovale in spuščale, ko sem jo poljubljal na njih. Odpel sem ji zaponko na hrbtu, ter prvikrat ugledal njene prelepe hribčke. Nežni in topli bradavički sta pod mojim jezikom in med ustnicami hitro otrdeli, na konicah prstov pa sem imel odgovor, kako močno potrebna je.

Čipka na spodnjih hlačkah je bila premočena, njena stegna so mečkala mojo roko, nato pa nenadoma padla narazen. Odprla se je pot, ki sem si jo tako zelo želel prehoditi. Z napetim pričakovanjem je pospremila moj jezik, ki se je preko trebuha spustil navzdol in sledil odmikajočemu se robu spodnjic, ki so naslednji hip končale na tleh. Tiho je ječala in še vedno grabila za moje lase, prste na nogah pa ji je raztegovalo na vse strani. Ko sem ji legel med noge in prislonil povsem trdega junaka na mednožje, me je pogledala v oči in zavzdihnila, da si še nikoli ni tako zelo, zelo želela. Bil sem vesel, da to slišim in izpolnil njeno željo. Združila sva se na nepričakovanem potovanju, ki naju je zbližalo še hitreje, kot bi se to zgodilo doma in vprašanje je, če bi se sploh. Preživela sva dve strastni noči, enkrat sva se predala ljubezni celo po kosilu, nato pa na letalu na poti domov, tuhtala, ali bova zdržala do doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.