Zadnji brzak Madonne in Guya

Foto: Žurnal24 John Ritchie upa, da tovrstnih prizorov ne bo več videl.
Vse kaže, da bo razveza pop ikone Madonne in režiserja Guya Richieja takšna, kot je bil njun seks – hitra in brez muk.
Oglej si celoten članek
Madonna je vseeno besna, ker Guy trdi, da od nje ni zahteval niti penija. Po vrsti dolgotrajnih in umazanih ločevanj v svetu slavnih, na primer legendarnega glasbenika Paula McCartneyja in notorične lažnivke Heather Mills, se danes obeta ekspresno tiha razveza Madonne in Guya, ki ju ne bo na pristojno sodišče v Londonu.

Denar ni bil problem?
Madonna nadaljuje ameriški del svetovne koncertne turneje Sticky and Sweet in bo nocoj nastopila v Filadelfiji, Guy pa je v Liverpoolu, kjer snema film Sherlock Holmes. Kot zadnje leto sedemletnega zakona tudi na ločitveni dan nimata časa drug za drugega, kar je srečna okoliščina, saj je Madonna pobesnela, ker Guy vsem razlaga, da od nje ni zahteval niti penija.

Čeprav sta se glede vsega razmeroma hitro sporazumela, je sam dejal: "Predolgo se je vleklo, vendar ne zaradi mene. Problem ni bil denar!"

Delitev premoženja
Madonnini viri zatrjujejo, da je to velika laž. Iz zakona naj bi odkorakal z več Madonninimi milijoni. Ohranil bo pub Punchbowl v prestižni londonski četrti Mayfair in podeželsko posestvo v Wiltshiru. Madonna bo sicer ohranila razkošno družinsko hišo v londonski četrti Marylbone, vendar pa mu bo morala dati toliko gotovine, kot je vila vredna. Vsega skupaj naj bi Guyu dala približno 25 milijonov funtov.

Če jih prišteje svojemu osebnemu bogastvu, ki ga ocenjujejo na 30 milijonov funtov, je štiridesetletni Guy lepo preskrbljen.
Tudi 50-letna Madonna se ne more pritoževati, posebej če držijo trditve njegovega tabora, da bo, vsaj v gotovini, dobil samo dva Madonnina milijona. Guy bi sicer lahko iztržil veliko več (tudi, če bo dobil 25 milijonov), ji veliko bolj zatežil in zahteval polovico njenega bogastva, ki ga ocenjujejo na 300 milijonov funtov.

Delitev otrok
Najdlje naj bi se (sicer ne osebno, saj se že dolgo niti pogovarjata ne, ker ga ona ne more več slišati, kaj šele videti) pogajala o otrocih. On naj bi zahteval, da skupen sin Rocco in posvojenec David ostaneta pri njem (njena hčerka Lourdes ga ni zanimala, ker je njen očim), ona pa, da vsi trije ostanejo z njo. Na koncu naj bi se dogovorila, da bosta Rocco in David živela pol leta z Madonno in pol leta z Guyem, kar bo zapleteno, če se Madonna res namerava vrniti v ZDA.

Madonna naj bi zelo nerada privolila v takšno delitev otrok, saj pravi, da so bili, kadar je on skrbel zanje, vedno z varuškami.

Guyeva čustvena zaostalost
Po Madonninih virih je njun zakon začel propadati zaradi Guyeve "čustvene zaostalosti", ki je prišla na dan, ko je Madonna na svoj 47. rojstni dan padla s konja. Čeprav je bila vsa polomljena, ni Guy pokazal niti malo sočutja ali simpatije, ampak je, resnici na ljubo, precej bebavo izjavil, da "nekaj polomljenih kosti ni nič hujšega" in da je "njegova žena preveč žilava, da bi umrla".

Jo je sploh kdaj imel rad?
Ko je Madonna prejšnji mesec nastopila v Bostonu, je pesem Miles Away (Milje daleč), ki pripoveduje o odtujenem paru, napovedala z besedami, ki so bile očitno namenjene Guyu. "Ta pesem je za vse čustveno zaostale. Morda poznate ljudi, ki spadajo v to kategorijo. Bog mi je priča, da jih sama poznam."  Za Madonno je bil Guyev odziv na njen padec s konja preveč "britanski" (beri: čustveno zaostal). Takrat ga je celo vprašala: "A si me sploh kdaj imel rad?"
Zelo dobro vprašanje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.