Zadeta na snemanju za Playboy

Foto: EPA
Foto: EPA
Po tem, ko se je Lindsay Lohan z očetom Playboya Hughom Hefnerjem dogovorila, da se bo za milijon dolarjev slekla za njegovo revijo, se je zdaj izvedelo, da Hef ni zadovoljen s fotografijami. Vzrok? Lilo je bila na snemanju zadeta.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji pišejo, da niti Hef niti njegova ekipa na snemanju nista bila zadovoljna z Lindsayjinimi fotografijami. Za gole slike naj bi zvezdnica dobila kar milijon dolarjev, a to očitno ni dovolj dober razlog, da bi na snemanje prišla prisebna.

Po besedah vira revije Star je Lindsay na snemanje prišla zadeta, njeno vedenje pa je bilo zelo čudaško. To je potrdil tudi očividec, ki je dejal, da je bila Lindsay zagotovo "pod vplivom nečesa". "Prvi dan snemanja je bila videti zelo neurejena, bila je skuštrana in govorila je same neumnosti. Sploh ni sledila navodilom fotografa in ves čas se je vedla, kot da vsem dela uslugo, da je tam," so bile besede priče. Lindsayjino čudno vedenje je opazil še en očividec, ki je dodal, da se je vizažistka morala hudo potruditi, da je zvezdnico spravila v red, saj je bila njena koža "videti grozno".

Hef je zaradi neprimernih fotografij ukazal ponovno snemanje, ki naj bi se zgodilo še ta teden. Oče Playboya si jih namreč še vedno želi objaviti v januarski izdaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.