Zadenite album!

Foto: Žurnal24 Amy Macdonald
Škotinja Amy MacDonald je izdala nov album A Curious Thing, ki ga lahko, če boste sodelovali v nagradni igri, tudi zadenete.
Oglej si celoten članek

Album je izšel 8. marca in požel že številne pohvale. In the News je albumu dal oceno 9 (od 10). "Vsaka pesem je triumf. Vsaka nota, vsaka zapeta beseda pa zelo iskrena. Tega albuma ne smete zamuditi," so zapisali.

"Ta album je odlično nadaljevanje njenega prvega albuma This is the Life. Gre za odlično produkcijo in odlična besedila, ki ne govorijo le o propadlih zvezah. Zelo nam je všeč," pa je mnenje spletne strani Entertainment Focus.

In ta odlični izdelek si lahko s sodelovanjem priborite. Poleg albuma pa poklanjamo še brezplačni prenos njene pesmi No Roots.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.