Za zlorabljanje obtožila tudi Daltona

Foto: Žurnal24 Vztrajala je, ker je verjela, da se bo spremenil. (Foto: Flynet/JLP)
Oksana Grigorieva naj bi trdila, da jo je pred Melom Gibsonom zlorabljal tudi Timothy Dalton, s katerim ima sina.
Oglej si celoten članek

Ameriški portal TMZ poroča, da Oksana Grigorieva za zlorabljanje ni obtoževala le Mela Gibsona, temveč naj bi slednjemu prek elektronske pošte nekoč potožila, da je bila pogosto žrtev jeze Timothyja Daltona, ki je najbolj znan vlogi Jamesa Bonda.

Neimenovani vir pa je prepričan, da so trditve, da je Dalton Oksano psihično zlorabljal popolnoma neresnične, igralčev odvetnik pa je prepričan, da Oksana kaj takšnega nikoli ni izjavila.

„Kogarkoli, ki je izjavil kaj takšnega, pozivam, naj pokaže svoj obraz. To ni napad le na Oksano in Timothyja, temveč tudi na njunega sina. Takšne trditve bodo v prihodnosti zagotovo pustile posledice, ko bo prebral, da je njegov oče zlorabljal mater. Timothy ni Mel Gibson. On je dostojen človek,“ je zapisano v pritožbi igralčevega odvetnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.