Za ta tri znamenja je februar mesec sreče

Foto: Profimedia
Čeprav se v tem mesecu dogajajo veliki astrološki premiki, pa bo za ta tri znamenja februar eden izmed najbolj srečnih mesecev v letošnjem letu.
Oglej si celoten članek

Dvojčki
Po januarju, polnem zapletov, se boste februarja počutili veliko bolje. Zato je čas, da končno uživate v teh trenutkih sreče! Februar je za dvojčke čas zasluženega počitka, ko nabirate novih moči in lepe trenutke, ki jih nato shranite v spomins za preostale mesece. Pojdite ven, potujte, poskusite nekaj novega, svetuje portal Miss7.

Tehtnice
Tehtnice bodo pokale od karizme in neverjetno pozitivnega ozračja. Februarja boste v centru pozornosti, vsi vas bodo občudovali. Tehtnice so rade obdane z pozornostjo, zato vam ne preostane nič drugega, kot da v teh trenutkih maksimalno uživate.

Ribe
Medtem ko so drugi polno zaposleni, se lahko osebe rojene v znamenju rib sprostijo, zleknejo v naslanjač in napolnijo baterije. Astrološki pretresi se jih ne bodo dotaknili in drugi se le čudijo, kako njim ne gre tako dobro kot ribam. Nasvet: joga in meditacija bosta še dodatno okrepila vaš občutek sreče. 

Magazin Če imate v svojem življenju vodnarja, ste pravi srečneži

Romantično Po sedemdesetih letih zakona umrla z roko v roki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.