"Za starejše igralke ni dobrih vlog"

Foto: Žurnal24 Gwyneth ni všeč, da za igralke njene starosti ni dobrih filmskih vlog. (Foto: EP
Ameriška igralka Gwyneth Paltrow je novinarjem potožila, kako se je število dobrih filmskih vlog za hollywoodske igralke drastično zmanjšalo.
Oglej si celoten članek

Kljub temu meni, da nekaj dobrih vlog še je, zato občuduje kolegice, ki so uspele dobiti vloge v filmih višjega kova.

"Veliko vlog je, ki so v redu, a malo je zelo dobrih, še posebno za igralke mojih let," se je pritožila 38-letna Gwyneth Paltrow. "Zgodi se mi, da se zaljubim v neko vlogo in potem izvem, da so jo ponudili moji deset let mlajši kolegici. Zato mislim, da je spodbudno dejstvo, da je Meryl Streep in Sandri Bullock uspelo dobiti odlične vloge in zaigrati v neverjetnih filmih," je dodala zvezdnica, ki je leta 1999 dobila oskarja za glavno vlogo v filmu Zaljubljeni Shakespeare.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.