Za Latvijca usoden film Črni labod

Foto: Žurnal24 Igralka Natalie Portman, ki je igrala v “nesrečnem” filmu Črni labod, se poteguj
Tragično. Latvijca ustrelili, ker je preglasno jedel pokovko med gledanjem filma Črni labod.
Oglej si celoten članek

Po poročanju latvijske tiskovne agencije so gledalca v kinematografskem kompleksu Forum Cinemas ustrelili med gledanjem filma Črni labod (Black Swan). Razlog naj bi bil preglasno prehranjevanje s pokovko.

 

Tragična odjavna špica

Aigars Egle, 42-letna žrtev, naj bi se z nekom izmed občinstva prepiral o tem, kako glasno je jedel pokovko. Kot se je izvedelo, naj bi ga ustrelil Nikolajs Zikovs, 27-letni odvetnik in diplomant policijske akademije, in sicer med odjavno špico filma. Po tragičnem dogodku ga je policija aretirala.

 

Foto: Žurnal24

Življenjska vloga

Film Črni labod, ki se trenutno poteguje za oskarje, je pred kratkim prejel britansko filmsko nagrado bafta. Za vlogo balerine, ki se ji uresničijo življenjske sanje, ko je izbrana za vlogo labodje kraljice v Labodjem jezeru, so namreč nagradili Natalie Portman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.