Za koga navijajo bralci Žurnala?

Foto: Aljoša Kravanja
Foto: Aljoša Kravanja
Včeraj smo vas v anketi spraševali, kdo si po vašem mnenju najbolj zasluži zmago v šovu Gostilna išče šefa. Dve tretjini vas je za to, da Gostilno dobi Julijana.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Gostilno zapustil Rok, je Julijana največja favoritka za zmago. Tako med šefi drugih restavracij, ki so nam podali svoje mnenje, kot tudi med našimi bralci. To ste nam povedali s pomočjo včerajšnje ankete, v kateri smo vas spraševali, kdo si po vašem mnenju najbolj zasluži zmago.

Za Julijano je glasovalo kar 67 odstotkov ljudi, s čimer je Janija pustila daleč za sabo, saj je zanj glasovalo le 22 odstotkov ljudi. Luka in Andrej pa sta pristala čisto na dnu, oba sta prejela le šest odstotkov glasov.

Rezultati ankete:

Foto: Žurnal24 anketa Gostilna išče šefa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.