Za koga navija Zlatko?

Foto: Katka Sušnik
Foto: Katka Sušnik
Eden najbolj uspešnih slovenskih raperjev si z veseljem ogleda tekme Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

S torkom se na male ekrane vrača nogometna Liga prvakov, že v osmini finala si bodo gledalci Kanala A in Sport Kluba lahko ogledali nekaj sila zanimivih in atraktivnih obračunov.

Številni bodo stiskali pesti za svoje najljubše klube, nekateri bodo zgolj uživali v dobrem nogometu. Med slednje očitno spada tudi ljubljanski raper Zlatko Čordić.

"Še najraje si dobro tekmo pogledam skupaj s prijatelji, navijam pa za vse, ki so dobri. Nimam najljubšega kluba, saj tako v nogometu kot življenju prisegam na to, da človek navija sam zase," je povedal Čordić.

Slednji ima z nogometom kar nekaj izkušenj, saj je v mladih letih nosil dres Slovana. In kot pravijo: enkrat nogometaš, vedno nogometaš ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:22 16. Februar 2016.

    Dežurni sveznalac.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.