Za kariero tvega raka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lisa Marie Presley ima hude težave z grlom.
Oglej si celoten članek

Zdravniki pravijo, da je njeno stanje izjemno kritično, saj tovrstne poškodbe grla lahko povzročijo nastanek rakavih celic. "Njene težave, ki postajajo vse hujše, se vlečejo že deset let. Najprej je imela Lisa bolečine le po turnejah oziroma večurnem petju, sedaj pa se zdi, da se pojavljajo že zaradi vsakodnevnega stresa, ki ga povzroča družinsko življenje,“ naj bi izdal zvezdničin prijatelj.

Lisa je bila nazadnje na turneji avgusta. Njene težave so bile tako hude, da je razmišljala celo o odpovedi koncertov. "Zadnji koncert je skrajšala,“ je še izdal vir in dodal, da se Lisa kljub trpljenju karieri ne misli odpovedati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.