Za božič spet skupaj

Foto: EPA
Foto: EPA
Heidi Klum in Seal bosta praznike preživela skupaj.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta imela Heidi Klum in Seal burno ločitev, sta se odločila, da bosta zavoljo otrok zakopala bojno sekiro in praznike preživela skupaj. Vir blizu nekdanjega para je razkril, da se zvezdnika poskušata obnašati kot odgovorna starša in na prvo mesto postaviti dobrobit svojih štirih otrok. A Seal ima še en načrt, preko otrok naj bi želel ponovno osvojiti Heidi, pravi vir: "Počne vse, kar je v njegovi moči, da bi jo dobil nazaj. Redno se tudi pogovarjata po telefonu."

Bo Heidi popustila? Trenutno je namreč v vezi s svojim telesnim stražarjem Martinom Kristenom in zdi se, da je od njem zelo srečna, čeprav so se že pojavile govorice, da je manekenka z objavo nedavnih počitniških fotografij, na katerih je skupaj z Martinom, le želela vzbuditi ljubosumje pri bivšem možu.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.