Z Žurnalom žurali tudi slavni

Foto: Žurnal24 (Foto: Nejc Hötzl)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Žurnal je letos upihnil že sedmo svečko, ki smo jo proslavili z veliko rojstnodnevno zabavo. Te se je letos udeležilo rekordno število gostov, med njimi tudi številni obrazi iz sveta politike, glasbe in filma.
Oglej si celoten članek

Najbolj obiskan časopisni portal in najbolj bran časnik v Sloveniji letos praznujeta sedem let. In ker Žurnal iz leta v leto raste, s tem raste tudi Žurnalova zabava. Ta je bila letos najbolj obiskana, saj se je gostov na zabavi kar trlo.

 

Utrinke z Žurnalove zabave si oglejte v zavihku Video.

Med politiki smo med drugim opazili Patricka Vlačiča, Francija Keka in Petra Bossmana, med glasbeniki pa Regino, Aleša Uranjeka ter skupino Leeloojamais, ki je po uradnem delu s skupino Half Naked skrbela za občinstvo.

Igralski svet pa je sinoči zastopal Lado Bizovičar, ki je poskrbel za valove smeha. V uradnem delu je namreč z odgovornim urednikom tiskanih izdaj Goranom Novkovićem, direktorjema Simono Zavratnik in Tomažem Bergočom ter prokuristom Georgom Doppelhoferjem na zabaven način predstavil Žurnalove dosežke.

Med drugim nam je predstavil najnovejši projekt, ki se imenuje Žurnal Pictures. Če gre verjeti Ladovim besedam bo ta zajemal visokoproračunske filme, kar se mu zdi odličen projekt. Več o tem pa si oglejte v videoprispevku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.