Z umorom "izgnal demona"

Foto: Žurnal24 Michael Brea je z mačeto ubil svojo mamo.
Igralec Michael Brea je dejal, da je z umorom svoje matere „ubil demona v njej“.
Oglej si celoten članek

Michael Brea, ki je nastopil v Grdi rački, je z mačeto obglavil svojo mamo, za ameriški časopis NY Daily News pa je izjavil, da „ni ubil nje, temveč demona, ki se je skrival v njenem telesu“.

Brea, ki se trenutno nahaja na psihiatričnem oddelku bolnišnice Bellevue, je v ekskluzivnem intervjuju dejal, da ga je v sanjah obiskal Bog in mu povedal, da je to njegov zadnji dan na Zemlji. „Vsepovsod sem slišal glasove. Spraševali so me kakšna je razlika med mamo in materjo. To je bil znak,“ je povedal Brea.

Svojo mamo je s samurajskim mečem napadel v kuhinji, medtem ko je pripravljala kosilo. Sosedi so slišali krike, zato so poklicali policijo. „Hoteli so, da jim odprem vrata, toda vedel sem, da jim ne bo uspelo, saj so me varovale višje sile. Z mečem sem udrihal po njej in nihče me ni mogel ustaviti. Opravil sem božje delo,“ je Brea opisal grozljiv umor svoje mame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.