Z odvečno kramo na garažni sejem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To soboto lahko na garažnem sejmu v Šoštanju najdete nekaj zase.
Oglej si celoten članek

Šaleški garažni sejem se bo pričel v soboto, 20. aprila ob 10. uri na rokometnem igrišču v Šoštanju.

Če v stanovanju, garaži ali kleti hranite kup predmetov, ki jih ne uporabljate več, nekomu pa bi lahko prišli prav, jih boste lahko na Šaleškem garažnem sejmu prodajali, kupovali in menjali obleke, knjige, igrače in otroško opremo, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave in še kaj.

Vsi zainteresirani prodajalce naj pošljejo prijavo na garazni.sejem@gmail.com in si tako rezervirajo prostor na sejmu (kavcija za mizo je pet evrov, ki se vrne na dan sejma).

Vzporedno bo potekal tudi srečelov, katerega glavna nagrada so dvakrat po dve karti za koncert Gibonnija v Rdeči dvorani v Velenju. Izkupiček srečelova gre v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:30 15. April 2013.

    super tole, še nekaj takega na gornjem gorenjskem prosim :P

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.