Z njim že 18 let: Domen Kumer pokazal svojo "prikolico"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Domen Kumer je pokazal svojega dolgoletnega prijatelja.
Oglej si celoten članek

Domen Kumer je januarja v pogovoru za Planet TV, ko je predstavil spot za svojo pesem Levo desno, povedal, da je še samski, a lepotec nikakor ni osamljen. Družbo mu namreč že 18 let dela črn maček, mr. Šanek, za katerega šaljivo pravi, da je „prikolica, ki jo vozi s sabo še iz prvega zakona“.

Foto: Instagram domen kumer Domen se je sicer leta 2018 vrnil na glasbeno sceno, in sicer s pesmijo Midva. Pred tem se je več let posvetil gradbenemu poslu, v katerega ga je vpeljal oče. V sosednji Avstriji je kupil parcele in gradil stanovanja. 

Po vrnitvi h "kariernim koreninam“ pa so mu na Planet TV ponudili še vodenje šova Bar, a Domna bolj kot pred televizijske kamere vleče na drugačne odre. Kot je razkril na Instagramu, se v času karantene ukvarja z ustvarjanjem nove glasbe. "Karantena bo, če ne drugega, prinesla nekaj novih, dobrih pesmi,“ pravi temnolasec. Se že veselimo. 

Na kanalu Joonglaa je vedno veselo! Pridruži se nam!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:00 15. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 17:02 15. April 2020.

    Ne prabavljam tega orlji-ća.. mi je pa všeč štos, z avtobusom na Melodje in morja, ter glasovanje občinstva, katerega večina …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.