Z nami na vesoljca Paula gredo ...

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Izžrebali smo pet srečnežev, ki bodo prejeli po eno vstopnico za ogled znanstvenofantastične komedije Paul.
Oglej si celoten članek

Izžrebali smo pet srečnih nagrajencev, ki bodo prejeli po eno vstopnico za ogled filma. To so: Yllnora S., Nina P., Marijo T., Martin P. in Teja R. Čestitke!

Ustvarjalci komedije Superhudo na srečanje tretje vrste pošljejo čudaka Graema in Cliva. Ker prijatelja obožujeta znanstveno fantastiko, se odločita za obisk krajev, kjer naj bi pristali neznani leteči predmeti. Pot jima prekriža resnični vesoljec Paul, ki je ušel iz dolgoletnega ujetništva in se želi vrniti domov. Za pomoč zaprosi prestrašeno dvojico, ki se na begu pred vojsko zaplete v številne nepozabne avanture.

Zasedba filma je zmes angleških in ameriških komičnih talentov. Glavne vloge v filmu, ki ga je režiral Greg Mottola, so prevzeli Seth Rogen, Jane Lynch, Simon Pegg, Sigourney Weaver, Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Nick Frost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.