Z nami na bomben film

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Podarjamo trikrat po dve vstopnici za ogled filma Bombna misija, ki v kinematografe prihaja 18. februarja.
Oglej si celoten članek

Bombna misija je nominirana za kar devet oskarjev. Režiserki Kathryn Bigelow kipec po vsej verjetnosti ne bo ušel, saj je za svoje izjemno delo prejela že kar nekaj odmevnih nagrad. Med drugim so jo za najboljšo režijo nagradili na podelitvi Critics’ Choice Awards in ceha ameriških producentov.

Film govori o skupini elitnih vojakov v Iraku, katere naloga je razoroževanje bomb. V skupini izbruhne nemir, ko narednik James prevzame vodenje in dva vojaka brezbrižno pošlje v spopad. Naposled v mestu izbruhne kaos in razkrije se Jamesov pravi značaj, ki bo za vedno spremenil življenja ljudi, ki ga obdajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.