Z možem se usklajujeta

Foto: Žurnal24 (Foto: Aleš Romaniuk/Mediaspeed)
Nuška Drašček, ki je jeseni postala mamica, je povedala, da so se lepo vpeljali v nov družinski ritem, čeprav ga mali Luka vseeno kdaj pa kdaj malce poruši.
Oglej si celoten članek

Pevka Nuška Drašček je konec septembra rodila malega Luko. "Lepo smo se navadili na nek ritem, čeprav ga vsake toliko še vedno malo spremeni in nas preseneti," je družinsko življenje komentirala Nuška. Tudi na začetku ni imela težav s privajanjem, pač pa se ji zdi, da sčasoma postane težje. "Na začetku se posvečaš samo otroku in je še najmanj težav. Kasneje pa je potrebnega malo več usklajevanja." Sicer ji je pri vzgoji otroka v veliko pomoč tudi mož Miha. "Se lepo dopolnjujeva in delujeva zelo usklajeno. Nekaj prevzame eden, nekaj drugi, pa gre," je povedala simpatična pevka.

 

Nuška je zelo dejavna tudi na drugih področjih, saj ves čas nastopa, namerava pa tudi spet začeti obiskovati predavanja na akademiji, zato bo morala biti precej organizirana. Čeprav z možem poskušata čim več narediti sama, jima lahko, če ne zmoreta vsega, na srečo priskočijo na pomoč tudi dedki, babice, strici in tete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.