Wyclef Jean v bolnišnici

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Glasbenik Wyclef Jean se je konec tedna znašel v bolnišnici, trenutno pa je v domači oskrbi.
Oglej si celoten članek

Dobitnik dveh grammyjev je bil v zadnjem času precej zaposlen, saj je moral poleg snemanja novega albuma skrbeti tudi za svojo kampanjo za predsednika Haitija. Ta se je žal izkazala za neuspešno, saj je volilna komisija njegovo predsedniško kandidaturo zavrnila, pevec pa je izstopil iz tekme za predsednika države.

Vse to pa je glasbenika očitno stalo zdravja, saj so ga hospitalizirali zaradi izčrpanosti. "Jeana so izpustili domov, kjer trenutno okreva. Čez en teden se bo vrnil na delo, njegova družina pa si želi, da bi lahko okreval v miru," je povedala pevčeva tiskovna predstavnica Marian Salzman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.