William hotel hčer poimenovati po bivši!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Če bi ime izbiral le William, bi se Charlotte imenovala Olivia.
Oglej si celoten članek

Govori se, da so bili prijatelji kraljevega para izjemno presenečeni, da sta Kate in William hčer poimenovala Charlotte. Vsi so bili namreč mnenja, da bo malčici ime Olivia, a se s tem imenom Kate ni strinjala, in to z razlogom.

Oliva je bilo namreč ime tudi Williamovi nekdanji punci Olivii Hunt. Huntova in Will sta se zbližala na univerzi St. Andrews. Par sta bila, dokler princ ni spoznal Kate Middleton. "Ko je spoznal Kate, je z Olivio zelo hitro zaključil,“ pravi vir.

William pa se z olivio ni razšel v slabih odnosih. Svetlolasa lepotica namreč še vedno spada med njegove najtesnejše prijatelje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.