Whitney in Bobby svetu pripravljala presenečenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
The National Enquirer poroča, da naj bi Whitney Houston načrtovala poroko z Bobbyjem Brownom.
Oglej si celoten članek

Tabloid The National Enquirer je govoril s prijateljem raperja Bobbyja Browna, Derrickom Handspikom, ki trdi, da sta Bobby Brown in Whitney Houston načrtovala poroko.

Bivša zakonca naj bi se spet zbližala, ko je lani umrl Brownov oče. Whitney naj bi svojega bivšega moža tolažila v svoji vili v Atlanti, kjer naj bi se za ves teden zaprla v spalnico in uživala v divjem seksu.

Bobby in Whitney naj bi svoje načrte najprej izdala hčerki, in sicer med večerjo prvega februarja. Kaj je na to porekla 18-letnica, ni znano. Pevkina družina pa novice ni bila vesela. Odnosi naj bi se tako zaostrili, da se je Houstonova od žalosti spet začela predajati drogam in alkoholu, kar jo je 11. februarja stalo življenja. "Načrtovala sta majhno poroko. Verjetno bi se zgodila v Las Vegasu, povabljena pa bi bila le njuna hčerka Krissi," je izdal vir in dodal: "Bobby je izjavil: 'Svet misli, da je med nama konec. Resnica pa je, da nisva šla nikoli zares narazen. Ljubezen med nama ni nikoli usahnila'."

Whitney so tik pred smrtjo pripisovali romanco s pevcem Rayem J-em, a afere naj bi bilo po besedah vira že zdavnaj konec. "Bila sta le še prijatelja," pravi Derrick, ki z Brownom prijateljuje že od leta 1991 in je avtor njegove biografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.